• Persoonlijke aanpak
  • + 50 jaar ervaring
  • One-stop shop
128216001

Castrol Magnatec Diesel 5W40 DPF - 1L

128216001
Loading...

Op voorraad

Indicatie levertermijn: max. 3 weken

Beschrijving
Castrol Magnatec Diesel 5W40 DPF - 1L

75% van motorslijtage gebeurd tijdens de opwarming van de motor. Wanneer de motor afgezet wordt loopt de olie normaal terug naar het oliekarter; echter Castrol Magnatec’s intelligente moleculen blijven kleven aan de mechanische motoronderdelen net als een magneet, waardoor een extra beschermlaag gevormd wordt zodat de motor direct beschermd wordt vanaf de koude start.

Castrol Magnatec Diesel combineert de speciale diesel technologie met Intelligente Moleculen die zorgen voor een sterke beschermingsfilm, waardoor de slijtage van de motor verminderd wordt tijdens de kritische opwarmingsperiode. Zowel tijdens de opwarmingsperiode op een koude morgen, of tijdens moeilijke rij-omstandigheden, heeft de motor meer nodig dan een gewone motorolie: daarvoor is de geavanceerde beschermingstechnologie van "liquid engineering" aangewezen.

Toepassing
Castrol Magnatec Diesel 5W-40 DPF is geschikt voor die dieselmotoren in personenwagens waarvoor de constructeur een olie met specificatie API CF of ACEA C3 5W-40 voorschrijft in het bijzonder voor motoren uitgerust met een roetfilter (DPF: diesel particulate filter).

Castrol Magnatec Diesel 5W-40 DPF is goedgekeurd vor het gebruik in diverse dieselmotoren : zie specificaties in het gebruikershandboek van de wagen.

Voordelen
Castrol Magnatec Diesel is steeds klaar om de motor te beschermen :
Intelligente molecules die kleven aan de metalen motoronderdelen en daardoor een extra bescherming bieden tegen motorslijtage
Door de unieke diesel technologie wordt de motor efficientie en respons behouden
Superieure motorprestaties onder extreme koude start omstandigheden in in vergelijking met andere oliën
Uitstekend roetbehandelings-prestatieniveau waardoor de olieindikking geminimaliseerd wordt

Product prestatie claims
ACEA C3
API SN/CF
Meets Fiat 9.55535-S2
Meets Ford WSS-M2C917-A
GMdexos2™*
MB-Approval 229.31
VW 505 00/ 505 01
Valorlub 1L: € 0,2500