• Persoonlijke aanpak
  • + 50 jaar ervaring
  • One-stop shop

Over ons

Pacauto is importeur en distributeur van automotive necessities. Wij zijn actief in de car, truck en agriculture sectoren. Via onze one-stop shop bieden wij een compleet gamma benodigheden voor 12 en 24 V groothandels. Met een persoonlijke touch geven wij klanten het juiste advies en creëren wij hierdoor win-win situaties.

Ons verhaal

Pacauto NV werd in 1968 opgericht door dhr J. Ronsse in Deurne. Met een beperkt startkapitaal groeide de zaak uit tot een succesvolle onderneming. Doorheen de jaren werd het pand te klein en verhuisde Pacauto in 1990 naar Zoersel en vervolgens in 1996 naar Grobbendonk. In 2008 namen Guido en Cynthia Verswijvel-Cornelissen Pacauto NV over van de toenmalige eigenaar. Sinds 2014 heeft Cynthia Verswijvel-Cornelissen de dagdagelijkse leiding en zet ze de modernisering van Pacauto verder.

50+

Jaar ervaring

15+

Getalenteerde medewerkers

Onze missie

Vanuit een centrale ligging binnen de Benelux bedient Pacauto haar klanten met goed verkoopbare, kwalitatieve producten aan een eerlijke prijs. Daarnaast ondersteunen en begeleiden onze medewerkers met jarenlange ervaring de klant met hun kennis en logistieke capaciteiten. 

Onze visie

De bestaansreden van Pacauto is de toegevoegde waarde die het kan leveren voor zijn klanten door de combinatie van productkennis en begrip van de noden van de klant. 

We hechten hierbij veel belang aan volgende waarden: 

  • Persoonlijke transparante klantrelatie
  • Flexibele oplossingsgerichte aanpak
  • Kwaliteitsproducten met een kwaliteitsservice
  • Lange termijn win-win partnerrelaties

Ons team vervoegen?

Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen de automotive branche? Aarzel dan niet en stuur ons jouw CV en motivatie. Misschien staat er bij ons een vacature open die jou op het lijf geschreven is.

Bekijk onze openstaande vacatures