• Persoonlijke aanpak
  • + 50 jaar ervaring
  • One-stop shop

ONDERHOUD

Interieurreinigers

Tover het interieur van auto's en vrachtwagens om tot dat van een gloednieuw model!

Ga voor een proper interieur

AANHANGWAGENTOEBEHOREN

Spatborden en spatlappen

Bescherm je aanhanger en lading tegen vuil en water met een spatbord.

Assortiment bekijken

Ook de fiets snakt naar aandacht!

SO852400
Fietsreiniger BIKE Cleaner 750 ml
De krachtige reiniger verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil grondig en bijzonder voorzichtig van de hele fiets. Geschikt voor het reinigen van ketting en tandwielen. Compatibel met alle materialen zoals carbon en kunststof oppervlakken, aluminium, matte lak, etc. Geschikt voor e-bikes. - Spray de reiniger en laat het 5-10 minuten inwerken, laat het niet drogen. - Spoel daarna grondig af met schoon water. - Herhaal indien nodig de applicatie en ondersteun de reiniging handmatig met een zachte spons (bijv. SONAX microvezel washandschoen). - Gebruik geen hogedrukapparaat!
Indicatie levertijd: 14 dagen
Details
SO872100
Fietssmeermiddel E-BIKE ChainSpray 100 ml
Smeert en beschermt permanent zwaar belaste e-bike kettingen en elektronische contacten. Hoge slijtagebescherming, goede hechting. Voorkomt de vorming van corrosie en lekstromen. - Schud de bus voor gebruik. - Spray het product dun op en laat het korte tijd inwerken. - Veeg vervolgens overtollige resten weg met een doek.
In voorraad
Details
SO863541
Fietssmeermiddel BIKE SiliconeChainCareOil Ultra 50 ml
De hoogwaardige olie smeert en verzorgt zwaarbelaste fietskettingen. Wrijving wordt verminderd. Beschermt permanent tegen slijtage en corrosie. Hoge kruip- en kleefkracht. Water-, stof- en vuilafstotend. - Breng een dunne laag aan op de gereinigde, droge binnenkant van de ketting. - Draai de ketting een aantal keer rond en laat deze even intrekken. - Overtollig met een doek afvegen.
In voorraad
Details
SO876200
Fietssmeermiddel BIKE ChainSpray 300 ml
Reinigt, beschermt en smeert fietskettingen, tandwielen en kettingringen permanent. Zorgt voor een soepele werking van alle bewegende delen. Hoge kruip- en kleefkracht. Vermindert slijtage, heeft een waterverdringend effect en beschermt tegen corrosie. - Schud de bus voor gebruik. - SONAX BIKE kettingspray opspuiten en korte tijd laten inwerken. - Veeg vervolgens af met een doek om het losgemaakte vuil te verwijderen. - Spuit nogmaals dun en veeg overtollige resten weg met een doek.
In voorraad
Details
SO857541
Fietssmeermiddel BIKE SpecialOil 50 ml
Verzorgingsolie op basis van natuurlijke olie. Smeert bewegende onderdelen zoals schakelgewrichten, remhendels, verende voorvorken, kabels, voorderailleurs, etc. Biedt optimale bescherming tegen slijtage en corrosie. Hoge kruip- en kleefkracht. Hardt niet uit. Geschikt voor e-bikes. - Breng één druppel per schakel aan en voeg na enkele minuten meer toe. - Bij buitenkabels tussen de kabelbehuizing en de binnenkabel druppelen.
In voorraad
Details

ONZE MERKEN
ONZE STERKTES

Gratis verzending

Wij verzenden gratis bestellingen vanaf €250.

30 dagen retour

Wij geven u de mogelijkheid om goederen binnen 30 dagen na aankoop te retourneren.

50 jaar ervaring

Met onze 50 jaar ervaring in automotive necessities geven wij u steeds een passend advies.