• Persoonlijke aanpak
  • + 50 jaar ervaring
  • One-stop shop
LM2524

Dieselspoeling 50L

LM2524
Loading...

In voorraad, direct leverbaar!

Niet op vooraad. Indicatie levertijd: 14 dagen

Beschrijving
Dit product verwijdert afzettingen aan inspuitstukken en in de verbrandingsruimte, verhoogt het cetaangetal, lost motorloopproblemen op zoals kloppen bij stationair draaien en zorgt voor een ronde en rustige motorloop. Het Beschermt ook het volledige brandstofsysteem tegen corrosie. Optimaliseert de AU-waarden. Ook preventief bruikbaar. Schone motoren verbruiken minder brandstof en de uitstoot van schadelijke stoffen daalt.

Geschikt voor alle dieselmotoren met en zonder dieselpartikelfilter. Als preventie bij elke controle, na herstellingen aan het brandstofsysteem of als probleembehandeling. Turbo-getest. Volkomen verenigbaar met alle conventionele diesel- en biodieselbrandstoffen. De inhoud van de verpakking is voldoende voor 75L brandstof.

Specificaties:

- Inhoud: 50l
- Ruimt sproeinagels op
- Verhoogt de bedrijfsveiligheid
- Verhoogt het cetaangetal
- Garandeert een optimale verbranding
- Goede corrosiebescherming
- Goge mate van efficiency
- Vermindert afzettingen
- Reinigt het brandstofsysteem

Preventief gebruik:

- Inspectie-interval toevoeging aan de dieselbrandstof.

Probleemgerelateerd gebruik:

- Koppel de brandstoftoevoer- en retourleidingen los en in de dieselspoeling invoeren. Motor starten. Laat de motor op verschillende toerentallen draaien en uitschakelen, voordat de verpakking leeg is. Sluit de brandstofleidingen weer aan op het brandstofsysteem en controleer op lekken. Bij extreme vervuiling het reinigingsproces zo nodig herhalen.